Järjestelmäkehitys

Erityisesti Linux ja Open Source -järjestelmien vahva osaamisemme auttaa parhaimmillaan minimoimaan kustannuksia ja tehostamaan liiketoimintaa.

Järjestelmäkehitys

Korkean saatavuuden sovellukset, itseparanevat sovellusklusterit, mikropalvelut ja ERP-järjestelmät. Muutama esimerkki palveluista, joiden käyttöönotto-, kehitys- ja ylläpitotehtäviä suoritamme päivittäin niin omissa, kuin asiakkaidemmekin infrastruktuureissa. Vahva ohjelmisto-osaamisemme tekee meistä täydellisen teknisen kumppanin laajoissakin tietojärjestelmiin liittyvissä projekteissa.

Tarjoamme järjestelmien kehitykseen liittyviä palveluita infrastruktuuritason suunnittelusta yksittäisten sovellusten ylläpitoon. Asiakkaidemme järjestelmätarpeet voidaan toteuttaa meidän ylläpidettynämme, kolmannen osapuolen osapuolen datakeskuksissa tai asiakkaan omissa tiloissa.

Järjestelmäkehitys

Teknologiat

Linux

Linux on maailman yleisin palvelinkäyttöjärjestelmä ja innovatiivisimmat uudet teknologiat kehitetäänkin usein Linux-järjestelmien ympärille. Käytämme eri Linux järjestelmiä päivittäin sekä palvelin- että työpöytäsovelluksissa ja palveluihimme kuuluukin kaiken kattava Linux konsultaatio sekä ylläpito.

Open Source

Suurin osa kehittämistämme järjestelmistä ja kaikki omat hosting-palvelumme koostuvat avoimen lähdekoodin sovelluksista. Yhteisön kehittämissä sovelluksissa yhdistyy monien ammattilaisten näkemys parhaasta toteutuksesta ja loppukäyttäjä voi olla varma, ettei sovelluksessa ole piilotettuja takaportteja. Pyrimme myös itse tukemaan avoimen lähdekoodin yhteisöä julkaisemalla mahdollisimman paljon omista sovelluksistamme avoimina.

Yhteystiedot

Jubic Oy | 2655200-6
65200 Vaasa
Wolffintie 36 F2
contact@jubic.fi
0400723035

koodiasuomesta