Ohjelmistokehitys

Teknologiavalinnasta riippumatta toteutamme ohjelmistokokonaisuudet aina käyttäen viimeisimpiä ja parhaiksi todettuja suunnittelumalleja.

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehityksen eri toimintamalleja on yhtä monta, kuin ohjelmistojen toteuttajiakin. On trendikästä olla ketterä toimittaja nopeasti kehittyvällä alalla, kun taas tarkka määrittely on välttämätöntä tietyissä ohjelmistokokonaisuuksissa. Me Jubicilla uskomme, että jokainen projekti ja kokonaisuus ansaitsee uniikin lähestymistapansa pitäytyen kuitenkin tietyissä tärkeissä ohjesäännöissä:

Toimitus

Sovelluksen määrittely ja koodaaminen ovat vasta ensimmäisiä vaiheita sen elinkaarella. Käyttöönotto vaatii monesti useita iteraatioita ja koodin testaamista yhä uudelleen. Asiakkaan ympäristö poikkeaa myös usein sovelluksen alkuperäisestä kehitysympäristöstä. Ohjelmistokoodin mahdollisimman pitkälle automatisoitu testaaminen sekä ohjelmistojen toimituksen apuvälineet, kuten Docker, helpottavat näiden haasteiden minimointia jo sovelluksen kehitysvaiheessa.

Ylläpito

Jokainen toteutettu sovellus vaatii tietyn määrän ylläpitoa. Sovelluksen ylläpitäjä on monesti eri ihminen, kuin sen toteuttaja joten kommunikaatio näiden kahden tahon välillä tulee olla saumatonta. Järjestelmä- ja hosting-osaamisemme ansiosta kehittämämme sovellukset ovat aina vaivattomia ylläpitää.

Hallittavuus

Mitään toimitettavaa ohjelmaa tai ohjelmistoa ei toteuteta alusta loppuun yhden ihmisen toimesta. Pienimmät, kertakäyttöiset ohjelmat voidaan toteutuksen jälkeen unohtaa pitkäksi aikaa, mutta lähes poikkeuksetta kehittäjä tulee vaihtumaan kesken sovelluksen elinkaaren. Tästä syystä versioimme pienimmätkin skriptit, pyrimme ymmärrettäviin suunnittelumalleihin pienimmissäkin ohjelmissa sekä kommentoimme ja dokumentoimme kirjoittamamme koodin mahdollisimman tarkasti.

Järjestelmäkehitys

Yhteystiedot

Jubic Oy | 2655200-6
65200 Vaasa
Wolffintie 36 F2
contact@jubic.fi
0400723035

koodiasuomesta