Hosting

Jatkuvasti kasvavat datamäärät sekä web-sovellusten moninaistuminen vaativat hosting-paveluiden uudelleen ajattelua.

Hosting

Internet ei koostu enää pelkästään verkkosivuista ja satunnaisista web-sovelluksista. Tämän päivän verkkosisältö on selainpohjaisten sivustojen lisäksi usein natiivia mobiilia ja eri palveluiden integrointia. Tämä muutos vaatii sopeutumista myös hosting tarjoajalta.

Valitsimme hosting-alustamme asiakkaan tarpeet sekä nykypäivän vaatimukset mielessä pitäen. Järjestelmämme taipuu mihin tahansa web-teknologiaan PHP:sta Clojureen tai vaikka niiden kaikkien yhdistelmään. Se skaalautuu datakeskusten välillä millisekunneissa ja palautuu itsenäisesti virhetilanteista.

Valikoimastamme löytyy myös valmiit pohjat yleisimpiin web-sovelluksiin kuten: Wordpress ja Drupal.

Hosting

Teknologiat

Docker

Docker on uudenlainen sovellusten paketointityökalu, joka tuo sovelluskehittäjän sekä ylläpitäjän roolit lähemmäs toisiaan. Sovelluskehittäjä määrittelee Docker kuvaan kaikki tarvitsemansa käyttöjärjestelmäriippuvuudet sekä itse sovelluksen, jolloin ylläpitäjän huoleksi jäävät vain ulkoiset riippuvuudet. Kerran rakennettu kuva voidaan siirtää järjestelmästä toiseen, skaalata nopeasti ja päivittää keskitetysti. Docker on vasta alkua käyttöjärjestelmävirtualisaation hyödyntämisessä sovelluskehitykseen ja monet suuret tekijät ovatkin alkaneet hyödyntää vastaavia teknologioita.

Kubernetes

Kubernetes on Googlen kehittämä avoimen lähdekoodin sovellusklusterin hallintatyökalu. Sen avulla pystymme hallinnoimaan keskitetysti jopa miljardeja Docker sovelluksia. Kubernetesin ominaisuuksiin kuuluvat mm. automaattinen skaalautuminen, virhetilanteista palautuminen ja sovellusten välisen liikenteen reititys.

OpenShift

OpenShift tuo lähes täydellisen sovelluskehittäjän työkalupakin Kubernetesin rinnalle. Se mahdollistaa sovelluksen koko toimitusketjun automatisoinnin kehitysvaiheesta testaukseen ja julkaisuun. OpenShift mahdollistaa myös sovellusten kehittämisen Docker yhteensopiviksi ilman syvällisempää tuntemusta container-teknologioista

Yhteystiedot

Jubic Oy | 2655200-6
65200 Vaasa
Wolffintie 36 F2
contact@jubic.fi
0400723035

koodiasuomesta